Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Dřina nebo zábava?

Simona Špačková 0

Vypravili jsme se na tradiční soustředění. To se opět konalo pod Žákovou horou v horské vesnici Cikháj. Jestli to byl týden dřiny a odříkání nebo zábavy a radosti, to se musíte zeptat každého „GROŠáka“, který s námi na Cikháji byl. 🙂

Letos jsme celý týden zažívali letní olympiádu a snažili se vysvobodit ze zakletí ducha kata Taylora, který straší v Londýně.

Čtyři státy se snažily získat důležité body ze sportovních a tanečních aktivit, za které budovaly svá území. Zárověň se všichni společně snažili, aby se kat Taylor konečně dočkal klidu a byla mu zrušena kletba, která ho stále více vysilovala.

Kromě těchto náročných úkolů se každý musel ještě učit a učit a učit. Co? No přece kroky, skoky, poskoky, nášlapy, chůzi, točení… – vše, co ke správnému tancování patří. Ale to ještě nebylo vše – také se všichni zapojovali do nácviků mnoha pásem na vystoupení a ve volných chvílích „něco motali nebo vyráběli“ 🙂 A co dělali, když se chtěli odreagovat? Tak to si zase vyšlápli na turistický výlet do Polničky. Zde se svezli vláčkem a užili si zajímavé atrakce.

Na závěr soustředění se podařilo splnit všechny zapeklité úkoly. Odměnou každému byl poklad za vysvobození kata, zlatá medaile za olympijské aktivity a potlesk diváků za vystoupení na Veselém Kopci.

Fotografie přinášejí střípky z činností během celého týdne.

[button color=blue type=info size=normal align=left]Kat Taylor[/button]

[button color=blue type=info size=normal align=left]Hry[/button]

[button color=blue type=info size=normal align=left]Nácviky[/button]

[button color=blue type=info size=normal align=left]Výlet[/button]

[button color=blue type=info size=normal align=left]Vystoupení[/button]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA načítání...