Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Otvírání studánek tradiční a přece jiné

správce 0

Tradiční vystoupení našich souborů u studánek Barborky a Vitulky na Třech Studních letos opět nezklamalo. Nejen, že tradičně od časného rána zase lilo, ale samozřejmě (také tradičně) teploměr neukazoval víc než 10 stupňů. Takže jsme celé dopoledne čekali na každou radarovou ukázku vývoje aktuálního počasí, která by nám vyvěštila odpoledne alespoň bez deště (když už venku nešlo zatopit!). Navíc jsme stále tušili (podle zpráv z tisku a od telefonátu pana starosty Brabce), že to tentokrát bude u studánek zcela netradiční.

A opravdu se Otvírání studánek letos trochu netradičním stalo.

V době naší prostorové zkoušky (těsně před druhou hodinou) se v lese nad studánkami objevila prezidentská Škoda Superb. Z ní vystoupil pan prezident Miloš Zeman se svojí ochrankou a  přišel zhlédnout celý letošní program. To jsme teda koukali! Potvrdily se všechny zprávy a najednou seděl v první řadě.

Vzhledem k tomu, že my jezdíme na Tři Studně už pěknou řádku let a jsme tradičně zařazení na konci programu, tak nás trápila akorát příšerná zima. Na déšť, mokro, bláto a diváky jsme byli připravení, ale kožichy jsme si s sebou nevzali – teda až na Kristýnku, kterou maminka pořádně vybavila :-). Celý program byl pro nás (čekající na konec) pomalu plynoucí, třásli jsme zimou a balili se do každého volného kousku plédu. Asi proto jsme pak při vystoupení byli všichni tak nějak zamrzlí. Ale nakonec jsme to zvládli! Díky pomáhajícím rodičům a panu řidiči, který nám v autobuse zatopil, jsme přijeli domů v pořádku.

[button color=blue type=info size=normal align=left]Fotografie[/button][button color=green type=info size=small align=left]iDNES[/button][button color=green type=info size=large align=left]Ždárský deník[/button][button color=green type=info size=small align=left]5plus2[/button][button color=green type=info size=large align=left]Český rozhlas[/button][button color=orange type=info size=large align=left]Regionální TV[/button][button color=orange type=info size=large align=left]Zprávy TV Prima[/button]

 

 

Po uběhlém víkendu jsme se viděli skoro všude :-). Jen ve zprávách TV Prima jsme si museli počkat na vysílací čas pořadu 24:18, když vydržíte, tak nás také uvidíte.

 httpv://youtu.be/dkcgszs_qUY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA načítání...