Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

S elánem mezi seniory

správce 0

Ve středu 10. prosince jsme zahájili naše zimní putování s písničkou. Premiéru nového koledování jsme si odbyli tradičně mezi seniory na Mitrově.

Letos nás do domova pro seniory přijelo opravdu hodně, vždyť máme spoustu nových (elánem naplněných) šikovných dětiček.

Ty se do našeho ranního shonu zapojily bez jakýchkoliv problémů a vůbec ničemu se nedivily. Takže jim nevadilo pobíhání vedoucích tam a zpět, žehlení zástěr přímo v tělocvičně, společné převlékání 30 „obrů“ (to jsou naši starší), vázání mašliček, pletení vlasů… a jiných radostí, které vždycky předchází odjezdu na Mitrov. Naši noví členové brali situaci statečně a když je někdo popadl, něco jim oblékal, přivazoval a někam je posunoval, pochopili, že to k nám prostě patří. Jo, jo – před vystoupením to musí frčet… Všichni se společně chystáme, máme plno práce a hlavně se bez dalších ochotných „volných párů rukou“ prostě neobejdeme.

Společně se chystáme, ale také se společně radujeme. Zvlášť, když se nám tak dobře zpívá, jako se zpívalo letos! Našim seniorům jsme zapěli „z plných plic“ a za to jsme sklidili potlesk, poděkování a malý dáreček na památku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA načítání...