Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

To je krásný…

správce 0

Nestává se nám často, abychom během našeho vystoupení tolikrát po sobě slyšeli nahlas pronesenou větu: „To je krásný…“ Tato slova jsme si odnesli na památku z našeho prvního vánočního koncertu konaného 14. prosince v Domově pro seniory na Mitrově. Kdo ví, co se „staříčkovi“ zdálo v daný okamžik „tak krásný“, ale všichni jsme byli rádi, že i v takový škaredý zatažený, mrazivý a uklouzaný den může být něco, co člověka potěší. A je úplně jedno, co to je, hlavně, že to aspoň někdy je!

Jsme rádi, že jsme obdrželi i tento mail od vedoucí aktivizačního úseku a průvodce standardy kvality DS:

Dobrý den,

dovolte mi ještě touto cestou poděkovat všem dětem a pracovníkům, kteří se podíleli na organizaci a zajištění vystoupení v DS Mitrov. Uvědomuji si, že za hodinovým vystoupením jsou několikahodinové zkoušky, šití kostýmů a dalších věcí, které potom v konečné fázi představí to, co jsme dnes měli možnost vidět a slyšet. Děkuji za všechny klienty, kteří byli spokojení, a i během vystoupení několikrát zaznělo: „To je krásný, to je krásný……“   Myslím, že to samo o sobě vypovídá o tom, jak  jste u nás přijímaní.

Vám všem přeji krásné Vánoce a v novém roce mnoho úspěchů jak v životě osobním, tak i pracovním. Dětem přeji to samé :-).

Špačková M.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA načítání...