Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Tři Králové s úsměvem

správce 0

Po dvou podivných letech jsme při letošní Tříkrálové sbírce lidem přinesli dobrou náladu a hlavně naše úsměvy. Konečně jsme nic nemuseli schovávat pod rouškami (jako loni), konečně jsme nemuseli být on-line (jako předloni) a konečně mohla naše tříkrálová obchůzka probíhat zcela bez omezení.

Milovníci zimních sportů na lednové oteplení nadávají, ale my jsme si letos tohoto oteplení opravdu užívali. Sluneční paprsky se mezi mlhou prodíraly už ráno, a tak jsme zvolili méně teplé oblečení (vůbec jsme nepotřebovali rukavice, šátky na uši a mnozí z nás ani čepici, prostě jsme byli trochu více březnoví než lednoví). Musíme říct, že svítící slunce bylo velmi příjemné a bylo nám krásně teplo, i když se odpoledne zatáhlo.

Naši souboroví nejstarší koledníci pomáhali na Dolní Rožínce. Letos však přibyla novinka v podobě našich nejmladších, kteří vyrazili na obchůzku ve Stříteži a pomáhali i v Blažkově. Všichni byli usměvaví, stateční a kouzelní.

Do nového roku jsme tedy vyrazili s energií, a proto doufáme, že nám nastávající dlouhý rok přinese spoustu podobně krásných akcí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA načítání...